UVJETI UPORABE

 • PRAVNE ODREDBE

  Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi firma HEMA d.o.o. Ludbreška 3, 40320 Donji Kraljevec.
  Hema d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale upotrebom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.
  Hema d.o.o. se obvezuje primjenjivati sve razumne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Korisnika usluga i sprečavanje eventualnih zloupotreba.
  Hema d.o.o. ulaže razumne napore u održavanju informacija na ovim stranicama ažurnim i točnim. Međutim, zbog dinamičnosti tržišta i nepredvidivih situacija moguće su u manjem broju slučajeva odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. Hema d.o.o. zadržava pravo otkazivanja narudžbe bez dodatnog objašnjena. Hema d.o.o. se obvezuje u svakom takvom slučaju razmotriti specifičnu situaciju te ponuditi kupcu varijante rješenja.
  Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno u ponudi.
  Ukoliko su vam potrebne detaljnije informacije kontaktirajte prodaju Hema d.o.o.

  GARANCIJA PRIVATNOSTI

  Mi u Hema d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših posjetilaca i kupaca, u skladu sa Zakonom o elektroničkoj trgovini (Narodne novine br. 173/2003 , 67/2008 i 36/2009)
  Svi zaposleni u Hema d.o.o . i poslovni partneri ugovorno su obvezni poštovati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i obavještavamo posjetioce i kupce o načinu korištenja tih podataka. Redovno dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.
  Osobni podaci kupaca spremljeni su u informatičkom sustavu tvrtke Hema d.o.o. i čuvaju se na sigurnom mjestu i dostupni su samo zaposlenima Hema d.o.o. kojima su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge našim kupcima. Upotreba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija, i obavještavanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem naše web stranice.
  Hema d.o.o. garantira da osobni podaci korisnika Web stranice Hema d.o.o. neće nikada biti dati na uvid i upotrebu trećoj strani, bez prethodne izričite suglasnosti korisnika. Ovo se ne odnosi na zahtjeve za uvid u podatke od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske za potrebe kontrole poslovanja.
  Registracijom potvrđujete točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka i dajete izričitu suglasnost da Hema d.o.o. može, u skladu za odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN br. 103/2003 i 118/2006) i Zakona o elektroničkoj trgovini(NN br. br. 173/2003 , 67/2008 i 36/2009) , obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu za potrebe svojih evidencija i pružanja usluga obavještavanja o novim proizvodima i uslugama.

  CJENIK

  Sve cijene navedene na stranici su maloprodajne, i u sebi imaju uračunat PDV od 25%.

  NAČINI PLAĆANJA

  Plaćanje se vrši pouzećem ili uplatom na žiro račun. Kod odabira plaćanja pouzećem plaćanje se vrši gotovinom prilikom preuzimanja robe od kurirske službe. Kod plaćanja uplatom na žiro račun, na elektronsku adresu primatelja računa šaljemo predračun sa potrebnim podatcima za plaćanje. Po primitku sredstava na naš poslovni račun, roba će biti poslana na adresu za dostavu.

  UVJETI DOSTAVE

  Pakete dostavljamo dostavljačkom kućom GLS i to isključivo radnim danima od 08-16 ili HP Expressom (ovisno o veličini paketa) . Svaki naručeni artikl kurirska služba dostavlja u roku 7 – 12 radnih dana, osim ako nije drugačije navedeno kod samog artikla. Prilikom kupovine molimo vas da ostavite broj telefona ili mobitela kako bi vas u slučaju potrebe kurir mogao dodatno kontaktirati.
  Dostava unutar Hrvatske naplaćuje se u iznosu od 5,31 € (40 kn).

  REKLAMACIJE I PRIGOVORI

  Sukladno Zakonu o obveznim odnosima (NN 35/05, 41/08, 125/11,7 8/15) i Zakonu o zaštiti potrošača (NN 41/14, 110/15) reklamacije vezane za materijalne nedostatke proizvoda te svi ostali prigovori mogu se izjaviti u pisanoj formi putem elektroničke ili obične pošte te usmeno putem telefona:

  HEMA d.o.o.
  Ludbreška 3,
  40320 Donji Kraljevec, Hrvatska

  Mob: +385 (0)98 164 1332
  Fax: +385 (0)40 608 281

  e-mail: shop@hemasport.com

  JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

  Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor (npr. ugovor o kupnji pojedinog proizvoda) ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda.

  Ugovor možete raskinuti koristeći dolje navedeni obrazac.
  Standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti u PDF obliku link.
  U slučaju raskida ugovora svaka je strana dužna vratiti drugoj ono što je primila na temelju ugovora, u skladu s odredbama Zakona o zaštiti potrošača.
  Povrat plaćenog izvršit ćemo vam nakon što nam roba bude vraćena. Povrat robe nam morate izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada ste nam izjavili jednostrani raskid ugovora.
  Da bi mogli ostvariti pravo na povrat molimo da nas obavijestiti o svojoj odluci e-mailom na shop@hemasport.com ili telefonom na +385 (0)98 164 1332 . Molimo vas da navedete ime i prezime, adresu, broj telefona i adresu elektroničke pošte.
  Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji se izvršila uplata. Ukoliko je plaćeno karticom novac će biti vraćen na karticu ,a za plaćanje pouzećem sredstva ćemo uplatiti na Vaš tekući račun. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena i pregledana.
  Prilikom povrata naručenog artikla ili eventualne zamjene, kupac snosi trošak povrata. Ukoliko se radi o zamjeni proizvoda zbog želje kupca, isti šalje proizvod o svom trošku, a ukoliko je razlog povrata oštećen ili neispravan proizvod, trošak ide na račun trgovca. Zamjena artikla za drugi model ili drugu veličinu, moguća je samo ukoliko artikl nije nošen.
  Artikl treba vratiti u neoštećenoj originalnoj ambalaži.

  Zamjena/povrat robe se može izvršiti kurirskom službom General Logistics Systems Croatia d.o.o. (GLS) opcijom Pick and return i u tom slučaju će vraćeni iznos biti umanjen za cijenu dostave koja iznosi 5,31 € (40 kuna).
  Prilikom slanja artikla na našu adresu obavezno navedite da se radi o povratu robe, na adresu:
  Hema d.o.o.
  Komparija 10, Granični prijelaz Goričan,
  40320 Donji Kraljevec
  Prikupljanje paketa potrebno je najaviti:
  a) putem e-maila: shop@hemasport.com
  b) na broj telefona: +385 (0)98 164 1332

  Kurir GLS-a prilikom preuzimanja paketa ne naplaćuje dostavu, nego će vraćeni iznos biti umanjen za cijenu dostave koja iznosi 5,31 € (40 kn).
  Obrazac za jednostrani raskid ugovora preuzmite ovdje.

Updating…
 • Nema proizvoda u košarici.